Heidis hage

Jeg har aldri vært spesielt interessert i hage, men da vi kjøpte rekkehuset vårt, var det akkurat som det skjedde noe magisk; jeg fikk grønne fingre! ...Og det var spennende å se hva som dukket opp av blomster og planter! Som den hagenovisen jeg er, var det ikke så lett å se hva som var ugress og hva som var verneverdig - så når sommeren var halvgått og den store, fyldige busken midt i blomsterbedet fortsatt ikke hadde knopper eller blomster, forsto jeg at jeg med iver og omsorg hadde dyrket frem en stor ugressplante... Hihi.

Hagen vår er et studie... Den er bygget i "terrasser" oppover i en bakke, svigerfaren min kaller den for "Babylons hengende hager"- uten sammenlikning forøvrig. Terrassene er bygget av dels mosegrodd mur, dels utrolig stygge planker (som skal bort neste sesong).

En kuriøs detalj er at det er et lite sceneplatå nederst i hagen. Der har vi planer om å arrangere en hagekonsert med naboer og gode venner en dag. Til daglig brukes den flittig av våre to håpefulle.

Nå sover hagen under et tykt snødekke, men jeg fryder meg over alle de flotte løkene jeg puttet i jorda før vinteren kom. Det blir spennende å se om de kommer frem!


Kommentarer

Populære innlegg